#spreadtheword! 👉

Ontsnap uit de Grootste Escaperoom met Nikki!

…en maak kans op vier 4DX bioscoop kaartjes! 🍿

…ben jij smart genoeg om de planeet te redden?

"Met name mijn leergierige bonuszoon van 9 jaar vond 1 spelronde niet genoeg. Toen we klaar waren met zijn (bijna) leeftijdscategorie ‘moesten’ we ook het hoogste level voor 12 - 13 jaar spelen. Mooi thema en goed overgebracht in de video’s door middel van speelse en competitieve elementen."
Bianca en bonuskinderen (9 en 11 jaar)
We vonden ’t erg leuk om te doen en mijn nichtje ging spontaan de vragen over duurzaamheid en technologie beantwoorden. Jammer dat ’t maar 3 rondes zijn, komt er een vervolg?
Diana en nichtje (14 jaar)

Help Nikki de wereld rond

Kies het level dat bij jou past

De game duurt 15-30 minuten

Nikki heeft een doel: zij wil als eerste een klimaatneutrale zeiltocht om de wereld maken. Dit gaat haar alleen lukken met de inzet van technologie. En daar kan ze de hulp van jou en vele anderen goed bij gebruiken. Want om de wereld rond te zeilen, gaan Nikki en jij erachter komen hoe de boot in beweging te houden met groene energie en AI. Hoe kom je op de juiste locatie en hoe houd je contact zonder internet? Dat kan best lastig zijn zo ver van de kust. En dan is er altijd het risico van een storm. HELP!

Daarom is Nikki op zoek naar jou! Ga op avontuur met je moeder, vader, buurman, tante of oom, grote broer in de online game. Leer samen meer over technologie en ga aan de slag met digitale skills.

Praatplaat: Hoe denk jij over burgerschap, duurzaamheid en technologie?